Deze reisblog is ontstaan vanuit mijn passie voor reizen, fotograferen, filmen en bloggen. Tijdens de reis houdt ik vrienden en familie op de hoogte van onze bezigheden en de blogs zijn leuke napret als de vakantie alweer voorbij is.

Reizen vind ik geweldig om te doen en voordat ik wegga, kijk ik meestal op internet even of iemand al geschreven heeft over de plek waar ik heen wil. Persoonlijke reisblogs vind ik de beste bronnen om uit te vinden waar ik moet zijn, wat je moet doen en vooral wat de moeite waard is. Zonder de invloed van reisbureaus en hotels die er alleen op uit zijn een zo rooskleurig mogelijk beeld voor te schotelen. Daaraan leveren mijn blogjes ook een kleine bijdrage. Wie benieuwd is hoe IJsland, Indonesië of China zijn vanuit de ogen van een gemiddelde reiziger… lees deze blog!

In de loop der jaren heb ik heel wat reizen gemaakt. Ik ben geen backpacker, maar heb groepsreizen gedaan of mijn eigen plannen gevolgd vanuit hotels, de laatste jaren met kinderen. Maar waar ik ook kom, elke keer is er wel iets bijzonders dat verbaast of inspireert. Zowel de mooie tempels in Mexico en Egypte, als de prachtige natuur van Indonesië en Noorwegen. De ijzige koude op IJsland. Ik hoop in de toekomst nog vele nieuwe blogs te mogen toevoegen.